Găsește cel mai potrivit cadou

Sex: cadou
Vârsta:
Relație:
Ocazie:
Preț:
 sau aprox:   lei
Prețul este doar orientativ
Termometru copil
Relevanță:
Sunt unele foarte interesante, care iau temperatura de la distanță (de pe frunte sau din ureche). Nu sunt 100% precise (mai ales pe frunte) dar fac un cadou bun.
Încălzitor biberoane
Relevanță:
Dacă știți că mama nu alăptează natural copilul. Altfel nu este uti.
Incălzitor biberoane Chicco
Mulaj picioruțe/mâini
Relevanță:
Interesant de găsit în pod după 20 de ani.
Gărduț delimitator de spații
Relevanță:
Util în cazul în care părinții au scări în casă sau dacă spațiul este împărțit in două zone: curată - mai puțin curată / rece - cald. Luați în calcul dacă sistemul de prindere nu strică peretele.
Scăunel de stat la masă
Relevanță:
Va fi folosit când copilul stă bine in fundel (6 luni+). Chiar dacă în primele luni nu pare atât de util, el este indispensabil când copilul începe deja să meargă (1 an), pentru nu a fugi cu mâncarea după el prin casă. Copilul trebuie învățat mai de mic să stea în scăunel pentru a întelege că acela este locul în care stă el la masă. Dacă nu este pus tot timpul sau de mic, el va refuza să mai stea acolo pentru că îi restricționează libertatea de mișcare. Trebuie să fie din lemn sau plastic care se poate spăla cu ușurință (o să fie nevoie) și e bine să aibă tăviță unde se pune farfuria.
Scaun masă Campione Cam
Jucării
Relevanță:
Copii sunt atrași in primul rând de zornăitori și jucăriile care produc lumină. Copii "testează" bagând in gură orice jucărie. Deci, jucaria trebuie să fie suficient de mare cât sa nu o înghită, să nu se desfacă in bucățele, dar să aibă și un capăt sau o prelungire ce poate fi băgată în gură. Se recomandă jucariile din plastic dur; ca și firme producătoare cele mai bune sunt cele produse de Chicco, Fisher-Price sau Disney.
Jucării
Minge
Relevanță:
De preferință de fotbal sau basket. Vedeți la magazine de articole sportive din orașul dvs.
Minge fotbal adidas
Minge basket NBA
Haine
Relevanță:
Acestea sunt un o idee foarte bună de cadou pentru un copil. Roșu, roz, galben pentru fetițe, albastru, verde pentru băieței. Cumpărați-le un pic mai mari; 4 luni, 6 luni sau mai mult. În general copii cresc foarte repede și sunt șanse să îi ramână mici dacă majoritatea hainelor sunt de dimensiune mică.
Hăinute
Storcător de fructe
Relevanță:
--
Bijuterii
Relevanță:
--